Nieuwbouw

Kwalitatieve vastgoedzorg tijdens de nieuwbouwfase maakt het verschil op lange termijn. Lammertink Vastgoedzorg is expert op dit gebied, dit is immers de sector waar onze roots liggen. Nieuwbouw vraagt om een goede planning, correcte prijsvorming en heldere communicatie. Bij aanvang van een nieuw project leveren wij u een voorstel aan met een goede balans tussen het beschikbare budget en kwaliteitsbehoud op lange termijn. Zo heeft uw opdrachtgever niet alleen op korte termijn plezier van het zichtbare resultaat, maar ook jarenlang financieel profijt wat betreft onderhoud.

Lammertink Vastgoedzorg is VCA-gecertificeerd, waardoor wij u garanderen dat veiligheid, gezondheid en milieu centraal staan tijdens de uitvoerfase. Onze vakmannen zijn duidelijk herkenbaar op de bouw middels onze bedrijfskleding en zijn daardoor makkelijk aanspreekbaar. Bij Lammertink Vastgoedzorg houden wij ons aan ons woord. Dat betekent dat wij de planning aanhouden, onze mannen op tijd zijn en dat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Eventuele opleverpunten wikkelen wij direct af. Bij Lammertink Vastgoedzorg bent u verzekerd van een ervaren, betrouwbare partner.

Wat doen wij?

Ons doel is om u alle zorgen uit handen te nemen. Wij begrijpen dat de planning bij nieuwbouw soms verandert, en gaan hier flexibel mee om. U heeft één vast aanspreekpunt, zodat er snel geschakeld kan worden. Ieder onderdeel van het project wordt apart gecalculeerd, waardoor wij u volledige transparantie bieden.  Indien er toch onverwachts meerwerk blijkt te zijn, communiceren wij dit open en helder. Opleverpunten zijn voor de gestelde termijn af. Bij einde bouw leveren wij een garantiecertificaat, kleurenschema, materialenlijst en een eventueel brandwerend attest.

Meer weten? Neem contact op

Waarom Lammertink?

Bij Lammertink Vastgoedzorg doen wij wat we zeggen. Wij zijn helder in communicatie, secuur in planning en correct in prijsvorming. Uw vastgoed is onze zorg.

Garanties

Bij Lammertink Vastgoedzorg bent u verzekerd van:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Heldere communicatie
  • Sterke planning
  • Correcte prijsvorming

 

  • Actuele kennis en expertise
  • Goede nazorg
  • Kort plan- en uitvoeringsproces
  • Ervaren vakmannen

Oog voor kwaliteit Onze keurmerken

Wij zijn trots de volgende keurmerken te mogen dragen.

een selectie van Projecten waar wij trots op zijn

Locatie: Enter
Status: Afgerond
Locatie: Verscheidene locaties
Status: Lopend
Locatie: Hengelo
Status: Afgerond
Locatie: Almere
Status: Afgerond