Isolatie

Een goed geïsoleerde woning verhoogt het woongenot en verlaagt de energierekening. Binnen Lammertink Vastgoedzorg is Lammertink Isolatie volledig gespecialiseerd in het isoleren van woningen en gebouwen. Dankzij onze jarenlange ervaring in vastgoedzorg, hebben wij alle kennis en kunde in huis om de gehele buitenschil van een gebouw compleet te kunnen verduurzamen.

Door uw woning of gebouw te laten isoleren door Lammertink Isolatie, bent u verzekerd van een ervaren en gespecialiseerde partner in isolatie. Een goed geïsoleerde woning  resulteert in een constant warmteklimaat, waardoor het energieverbruik en de daarmee gepaarde kosten aanzienlijk zullen dalen. Al onze producten zijn gecertificeerd en zijn geselecteerd op hun vochtdoorlatendheid en temperatuurwerend vermogen.

Soorten Isolatie

Lammertink Isolatie biedt verschillende types isolatie aan. Onze adviseurs inspecteren uw woning vrijblijvend om een passend advies te bieden. Wij bieden de volgende types isolatie aan:

  • Spouwmuurisolatie
  • Vloerisolatie
  • Dakisolatie
  • Isolatieglas

Particulier

Bij Lammertink Vastgoedzorg doen wij wat we zeggen. Wij zijn helder in communicatie, secuur in planning en correct in prijsvorming. Door onze jarenlange ervaring in vastgoedzorg, hebben wij alle kennis en kunde in huis om uw woning te verduurzamen middels isolatie. Bekijk onze website voor particulieren hieronder:

Isolatie woning

Oog voor kwaliteit Onze keurmerken

Wij zijn trots de volgende keurmerken te mogen dragen.

een selectie van Projecten waar wij trots op zijn