Lammertink Vastgoedzorg BV

“Vakmensen in het Resultaatgericht Onderhouden van Uw Vastgoed.”

De oorsprong van Lammertink Vastgoedzorg ligt in het schilderwerk.. Inmiddels zijn ruim veertig schildervaklieden dagelijks actief om hun vakmanschap te etaleren. Of dit nu is in het duurzaam onderhouden van geveltimmerwerk of de verfraaiing van een woonhuis of bedrijfspand; onze schilder beschikt over de "finishing touch". Lammertink Vastgoedzorg neemt naast de uitvoerende rol ook een adviserende rol aan. Lammertink Vastgoedzorg adviseert opdrachtgevers regelmatig over te kiezen verfsystemen, afwerkingniveau's, kleurtoepassingen en milieuaspecten.

Lammertink Vastgoedzorg richt zich samen met opdrachtgevers op het prestatie gericht samenwerken.

Prestatiegericht samenwerken tijdens nieuwbouw maar ook tijdens de beheerfase is waarvoor wij staan. Lammertink Vastgoedzorg is verantwoordelijk voor het resultaat, voor de technische prestaties en voor de waardering van de uiteindelijke gebruikers.

Door het samenwerken en innoveren met onze opdrachtgevers en leveranciers ontstaat een vorm van keten en procesintegratie. Een gedegen samenwerking garandeert een betrouwbare levering van onze diensten. Bovendien geeft samenwerken een stimulans om in elkaar te investeren en (proces) verbeteringen door te voeren om faalkosten te reduceren waardoor het gezamenlijk resultaat wordt geoptimaliseerd.

Lammertink Vastgoedzorg BV streeft naar duurzaamheid in kwaliteit en relaties om de continuïteit van onze organisatie te waarborgen. Naast samenwerken met onze opdrachtgevers werken wij ook nauw samen met vaste partners en leveranciers voor het vergroten van kennis in de praktijk en voor het optimaliseren van de dagelijkse processen.

 

Actueel

22-01-2016
Sigma Stucco aangebracht badkamer

Lammertink Vastgoedzorg heeft doormiddel van het product Sigmulto Stucco een marmer effect aangebracht in een badkamer. Gepleisterde wanden met Sigmulto ... Lees verder ››
05-11-2015
BioBased Unit

Artikel Cobouw Producten die online floreren, maar in werkelijkheid nauwelijks leverbaar zijn. Producten die weliswaar leverbaar zijn, maar niet in de ... Lees verder ››

Laatste projecten

Onderhoud
AZC Aalten

Bekijk project ››
Nieuwbouw
Strandpaviljoen Otterloo

Bekijk project ››
Onderhoud
Krönnenzommer

Bekijk project ››